Träna hemmavid

I dessa pandemitider så kan det ha blivit allt mer hemmaträning. Att träna hemmavid kan vara väldig bekvämt att slippa ta sig iväg för att träna på gym. Så klart så finns det större möjligheter på ett gym. Men man kan bygga upp ett bra mini gym hemma så man kan hålla igång ändå.

Se till att röja ur något rum därhemma som kan få vara din träningsplats. Köp hem det som du har behov av för att kunna börja träna. Du kanske inte behöver köpa allt på en och samma gång utan välj de redskap som du vet kommer att ha nytta av direkt. Du kan efter ett tag fundera på vilka redskap som du behöver och göra ytterligare en beställning på träningsredskap. På så sätt så kommer du att skapa ett bra träningsrum med bra redskap.

Även hemma så gäller det att skapa bra rutiner. Du kanske arbetar hemifrån också fortfarande. Låt dig inte distraheras av annat utan se till att du börjar arbeta på utsatt tid, ät din lunch då du brukar äta lunch och avsluta arbetsdagen på utsatt tid. fördelen med att träna hemma är ju att du kan arbeta i dina träningskläder och direkt efter du slutat arbetet köra dina träningspass. en snabb dusch och det är dags för din middag.

Så klart så hoppas vi att denna pandemi snart är över och att vaccinet har den verkan de påstår. Då kan vi återgå till vanliga rutiner och du har ditt egna gym som du kan nyttja då du vill.