Förhindrad att utföra aktiviteter

Ibland så händer det saker som gör att man blir förhindrad att utföra olika aktiviteter. Det kan vara dans, träning och andra saker som gör att man är i behov av en funktionell kropp för att göra dessa saker. Det kan vara förslitningar eller att man skadat sig på något sätt, antingen vid utförandet under aktiviteten eller i arbetet.

Om man har en skada eller på något annat sätt så det gör ont så gäller det att man får detta åtgärdat. Vid rygg- och ledproblem så kan vi rekommendera Naprapatiska Institutet som hjälper dig att komma fram till vad som är problemet. Vilka åtgärder som bör sättas in. De Naprapater som arbetar där har stor erfarenhet och är mycket kunniga så att du får hjälp det är en sak som är säker. Det är viktigt att man ser hela bilden och kan hjälpa både akut men för framtiden och eventuella problem som kan uppstå längre fram.

För dig som är i den situationen att du behöver hjälp ska omedelbart söka detta. Du kommer att tacka dig själv för att du gjorde detta. Det är viktigt att du kommer i rörelse så fort som det bara går. Även om det är något problem med rygg så är det av vikt att man rör på sig i den utsträckning man kan. Vila är i och för sig bra men det är lika viktigt att man rör på sig. Prata alltid med din naprapat om hur pass du kan träna efter en behandling. De har den erfarenhet som krävs och kan komma med bra träningsråd för dig som haft en skada.