I din träningsväska

Det finns en fördel att ha en speciell väska som man alltid packar ner sina träningskläder i. I den väskan så kan man lägga i de saker som man brukar använda sig av efter träning. Duschprodukter och annat som alltid kan få ligga i väskan.

Så klart så hänger du upp dina träningskläder när du kommer hem. Släng inte dessa i din tvättkorg då de kan vara fuktiga av svett. Häng upp och torka till innan du tvättar dina träningsplagg. I dessa tider med pandemi så kan det vara bra att låta en flaska med alcogel ligga i väskan. Varför inte välja en från företaget Atlas Sanitizer med en doft av bergamott, du hittar dessa här. Den kan du ha i din ficka och använda dig av innan och efter du tränat på gymmet.

Annat som kan vara bra att ha i sin träningsväska kan vara plåster mot skavsår, extra hårsnoddar och annat som kan vara bar att ha när du tränar. Vattenflaskan ska vi inte glömma då den är viktigt för dig under tiden du tränar. När du kommer hem så töm den och lägg tillbaka den i väskan direkt så den ligger på plats inför nästa träning. Det kan också vara bra att slänga med någon banan eller annat som du kan ta direkt efter träning om du känner dig hungrig.