Hjälp med hårproblem

Vårt hår är en viktig del av vårt självförtroende. Vi vill förlänga livskvaliteten på håret så länge som möjligt, då det är en av våra främsta sätt att uttrycka vår identitet på. Runt åttio procent av alla män och tjugo procent av alla kvinnor lider av håravfall och det är för många. Vi har dock hittat en ny metod som fungerar utifrån. Den fungerar som ett alternativ till dåliga hårprodukter som försämrar hårkvaliteten och som vid varje inköp kostar dyra pengar.

Öka blodflödet till din hårbotten

Genom intervjuer med olika frisörer, hudläkare och plastikkirurger har forskare kommit på att blodflödet är viktigt för en bra hårväxt. Forskare på Massachusetts General Hospital i USA har utfört vetenskapliga studier, och de bevisar att blodflödet till hårbotten kan öka med hjälp av akupressur och massage. Detta leder till en ökad tillväxt samt finare hår.

Det finns en produkt som samspelar med denna vetenskap, då du placerar den på huvudet och får en särskild massage. Med bara tjugo minuter om dagen kan du efter fyra månader se resultatet av produkten i fråga. Den bidrar inte med någon som helst uttorkning av hårroten, och eftersom att det är ett engångsköp är den det mest prisvärda alternativet på marknaden. Om det låter intressant, läs mer här.